Cégismertető

A Video-Data Kft. 2013-ban alakult, elsősorban vezeték nélküli átviteli hálózatok tervezésére. Az eltelt évek alatt folyamatosan fejlődtünk és tevékenységi körünket kibővítettük többek között videó megfigyelő – és vagyonvédelmi rendszerek tervezésével, telepítésével, valamint látogatói rendszer forgalmazásával. Munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az elmúlt években önkormányzatok, vállalatok, és magánszemélyek részére nyújtottunk tervezői, kivitelezői megoldásokat.

A budapesti székhelyű Video-Data Kft. olyan adatátviteli és vagyonvédelmi megoldásokat kínál, melyek cégek és magánszemélyek számára is a legbiztonságosabbak és legkedvezőbbek.
Megtervezünk, beüzemelünk és támogatunk minden kommunikációhoz szükséges megoldást, legyen az hang-, adat- vagy képátvitel.

Az adat- vagy képátvitel igénye már szinte minden cégnél, magánembernél felmerül. Sokszor azonban ez vezeték segítségével már nem oldható meg vagy túl költséges lenne. A bérelt vonalak még mindig drágák, a vezetékek lefektetésével járó sok földmunka a már kialakított új építési területen pedig még jobban megdobja az árat. Napjainkra a vezeték nélküli átvitel eszközei olyan fejlődést értek el, hogy adatainkat nagy távolságra, nagy sebességgel és megfelelő biztonsággal továbbíthatjuk. Ezzel az egyszeri kivitelezéssel időt és pénzt spórolhatnak meg a beruházók és a felhasználók egyaránt.

A Video-Data Kft. rendszerintegrációs tevékenységi körébe tartoznak a videó megfigyelő rendszerek-, a behatolásjelző-, a komplex vagyonvédelmi- és a tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése, valamint a mobil és ideiglenes megoldások kialakítása, illetve telephelyek, iparterületek adatkapcsolata, átfogó védelme.

A Kft. a komplett tevékenységhez szükséges műszerekkel, eszközökkel, számítógépekkel, a tervezéshez a szükséges jogosultságokkal rendelkezik.